ANKUZEF

Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ANKUZEF), uzaktan öğretim ve açıköğretim programlarını yürütmek üzere 29.06.2020 tarih ve 2704 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile kurulmuştur.

ANKUZEF’te 13 ön lisans, 13 lisans, 1 lisans tamamlama, 4 tezsiz yüksek lisans, 8 sertifika ve 1 kurs programı bulunmaktadır.

ANKUZEF sınavları; yurt içinde 8 farklı şehirde, yurt dışında ise Almanya Köln’de (Yıllık İLİTAM için) yapılmaktadır. ANKUZEF, büyük ve köklü bir üniversite olan Ankara Üniversitesi’nin güçlü akademik kadrosu ve olanaklarıyla öğrencilerinin her zaman yanındadır.

ANKUZEF, öğrencileri için e-öğrenme derslerinin içeriklerini farklı öğrenme stillerine sahip olanların gereksinimlerini karşılayacak biçimde oluşturmaya ve her dönem zenginleştirilmiş çoklu-ortam içeriklerini arttırmaya devam etmekte ve internet üzerinden dünyanın her yerinden Ankara Üniversitesi standartları ile öğrencilere öğrenim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.