Sınav Merkezleri Hk.

Değerli Öğrencilerimiz

Merkezimiz koordinatörlüğünde yürütülen uzaktan eğitim programlarının, yüz yüze yapılan final sınavlarının gerçekleştirildiği sınav merkezleri ile ilgili olarak, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’ndan itibaren geçerli olmak üzere; Üniversitemiz Uzaktan Öğretim Komisyonu’nun kararı ile final sınavlarının Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere yurt içinde 6 merkez ile yurt dışında Almanya Köln’de yapılmasına karar verilmiştir.

Ayrıca 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’ndan itibaren geçerli olmak üzere; yüz yüze yapılan İLİTAM ve Tezsiz Yüksek Lisans ara sınavlarının (Ön Lisans Programları ara sınavları e-sınav olarak uygulanmaktadır) sadece Ankara ve Almanya’da merkezi olarak yapılmasına karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Please publish modules in offcanvas position.