Önemli! Online Öğrenme/Öğretme Sistemleri Hakkında

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan uzaktan öğretime geçiş kararı bağlamında, geliştirilmiş ve kullanıma sunulmuş olan Öğrenme Yönetim Sistemi’ne erişim ülke çapındaki sunucularda yaşanan yoğunluklar nedeniyle zaman zaman aksayabilmektedir.

Dersin günü ve saatinde sisteme giriş ile ilgili sorun yaşanması durumundaÖğretim elemanlarımız, dersinin olduğu günün herhangi bir saatinde, kendi dersinin sanal sınıfına girerek, “Kurs Odası”na katılarak ve “Kayda Başla” linkine tıklayarak ders videolarını oluşturabilir ve kaydedebilirler.

Öğrencilerimiz, haftanın herhangi bir günü ve saatinde derslerinin sanal sınıfında bulunan “Kayıtlar” linkine tıklayarak ders videolarını izleyebilirler.