2022-2023 Güz Dönemi Sınavları Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ankara, Konya, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır ve Köln şehirlerinde yüz yüze gerçekleştirilecek olan ara sınav ve final sınavları için oys.ankara.edu.tr adresinden sınav merkezi seçimi yapmanız gerekmektedir.

31 Ekim 2022 Pazartesi günü 23:59'a kadar sınav merkez seçimi yapmayan öğrencilerin sınav merkezleri Ankara olarak belirlenecektir.

Engeli bulunan öğrencilerimizin dikkatine!

Sınavlara ilişkin taleplerin 31 Ekim 2022 Pazartesi günü 23:59'a kadar ANKUZEF Öğrenme Yönetim Sistemi'nde (oys.ankara.edu.tr) bulunan "Engel Durumu Bildirim Formu" doldurularak Fakültemize bildirilmesi gerekmektedir.

Talebinizin engel türünüz ve engel derecenize uygun olup olmadığı "Engelsiz Ankara Üniversitesi Birimi"nce değerlendirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.