2022 YKS Ek Yerleştirme Kayıtları Hk.

2022 YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıt, 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında e-Devletten yapılabilecektir.

Elektronik kayıt yapamayacak adayların (T.C. Kimlik Numarasına sahip olmama, Yurtdışında bulunduğundan e-devlet şifresi alamama,  Halen bir başka yükseköğretim kurumuna kayıtlı olma, Lise mezuniyeti e-okul üzerinden teyit edilememe) kayıt için Fakültemizin Ankara Üniversitesi 10. Yıl Yerleşkesi. Piri Reis Meydanı Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Ek Bina. Beşevler /ANKARA adresine belirtilen süreler içerisinde başvurmaları gerekmektedir.