Açıköğretim ve İkinci Üniversite Ders İçeriklerine Erişim Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Açıköğretim ve ikinci üniversite programlarının ders içerikleri, ANKUZEF: Öğrenme Yönetim Sistemi (https://oys.ankara.edu.tr) üzerinden sizlere sunulmaktadır.

Ankara Üniversitesi ÖBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) için sizlere iletilen kullanıcı adınız (Öğrenci Numarası) ve şifreniz (TC Kimlik Numarası) ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

Sorumlu olduğunuz dersler, "Derslerim" sekmesi altında yer almaktadır. Ders adlarına tıklayarak, her bir dersin içeriğine ulaşabilirsiniz.

Not: İçerikler, bölümler halinde ve belli zaman aralıklarında sisteme yüklenmektedir.

Saygılarımızla,

Ankara Üniversitesi