Açıköğretim ve İkinci Üniversite Ders Muafiyet İşlemleri Hk.

Açıköğretim ve ikinci üniversite programlarına kayıtlı öğrencilerimize yönelik olarak;

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi”, “Türk Dili” ve “Yabancı Dil” dersleri için muafiyet uygulanacaktır.
  • Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar, “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi”, “Türk Dili” ve “Yabancı Dil” derslerinden doğrudan muaf sayılacaklardırBunların dışındaki dersler için muafiyet talebinde bulunulamayacaktır.
  • Başka bir yükseköğretim programında halen öğrenim gören ve “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi”, “Türk Dili” ve “Yabancı Dil” derslerinden başarılı olan öğrencilermuafiyet taleplerini içeren dilekçeyitranskriptlerini ve ders içeriklerini 22 Kasım 2021 tarihine kadar kargo/posta yoluyla Fakültemize [Ankara Üniversitesi Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Ek Binası, Piri Reis Meydanı, Dögol Caddesi, Emniyet Mahallesi, No:4/7, 06100, Yenimahalle, Ankara] iletmeleri ve Fakülte tarafından uygun bulunması durumunda, ilgili derslerden muaf sayılacaklardır.
  • Ders muafiyet işlemleri, kayıt olunan ilk öğretim döneminde gerçekleştirilecek, diğer dönemlerde muafiyet taleplerine işlem yapılmayacaktır.

Ders muafiyet dilekçesine buradan erişebilirsiniz.

Please publish modules in offcanvas position.