Ek Kontenjanla Yerleşen Öğrencilerin Ders Kayıtları Hakkında

Değerli Öğrencimiz,

e-Devlet’ten kayıt işleminin yapılmasının ardından ders seçimleri, 12-18 Ekim 2020 tarihleri arasında Ekle-Bırak haftasında yapılacaktır. Bu süreçte öncelikle obs.ankara.edu.tr adresinden dersler seçilmeli, ders seçiminin ardından Vakıfbank’a öğrenci numarası ile ücret yatırılmalı ondan sonra ders seçme ekranından Danışman Onayına Gönder tuşuna basılması gerekmektedir. Bu işlemlerin tamamlanması ve danışman tarafından onaylama işleminin gerçekleştirilmesi durumunda “oys.ankara.edu.tr” adresinden OBS öğrenci numarası ve şifresi ile dersler takip edilebilecektir.