Notice: Undefined property: stdClass::$rating in /var/www/html/ankuzef/templates/lt_shop/html/com_content/category/blog_item.php on line 59

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz diplomalarını, Fakültemizin Ankara Üniversitesi Emniyet Mahallesi, Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi, Piri Reis Meydanı No:4/7, 06100, Yenimahalle, ANKARA adresindeki Öğrenci İşleri Birimi’ne şahsen başvuru yaparak alabilirler.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Değerli öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı kayıt yenileme, ders seçimi ve ders ekleme/silme işlemlerini 12-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Kampüs Bilgi Yönetim Sistemi (OBS) https://obs.ankara.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle yapabilirsiniz.

• Tüm öğrencilerimizin ders kaydı/seçimi işlemi yaparken ders seçim sisteminde belirtilen katkı payı ve materyal ücretini yatırması gerekmektedir. Katkı payı ve materyal ücreti, ders seçme işleminden sonra öğrenci numarası ile Vakıfbank’tan yapılmaktadır.
  • OBS’yi kullanarak yaptığınız seçimlerin, ödeme işlemi sonrasında  Danışman tarafından onaylanması ile ders kaydınız kesinleşecektir.
  • Ders içerikleri, sınav tarihleri, sınav merkezi tercihi ile ilgili duyurular https://ankuzef.ankara.edu.tr ve https://oys.ankara.edu.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yarıyılda başarılar dileriz.

Değerli öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı mezuniyete üç ders sınavına girecek öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

İlgili sınav, 17 Şubat 2024 tarihinde Saat: 10.30’da Ankara’da Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Maltepe Binası’nda (Korkut Reis Mah. Lale Sok. No:5 Maltepe/ANKARA) yapılacaktır.

Her öğrenci sınava Geçerli Kimlik Belgesi göstererek girmek zorundadır.

Geçerli Kimlik Belgeleri:

• Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (Yeni Kimlik)
  • T.C. Kimlik Numarası yazılı güncel fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (Eski Kimlik)
  • Süresi Geçerli Pasaport
  • T.C. Kimlik No yazılı Sürücü Belgesi
  • KKTC Kimlik Kartı
  • Geçici Kimlik Belgesi (Yeni kimlik çıkartmak için)
  • Mavi Kart
  • Ankara Üniversitesi Öğrenci Kimlik Kartı

İlahiyat Lisans Tamamlama Uzaktan Eğitim Programı (İLİTAM)’nın mezuniyete üç ders sınavı 14 Şubat 2024 tarihinde saat 10.30’da İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır. Konu hakkında OYS İLİTAM forumunda duyuru yapılmıştır.

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavları 27-28 Nisan 2024; Final Sınavları ise 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara, Konya, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır ve Köln şehirlerinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Bütünleme Sınavı 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacaktır; Mezuniyete Üç Ders Sınavı ise 27 Temmuz 2024 tarihinde Ankara'da yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Değerli öğrencilerimiz, Ankara Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği kapsamında ders kayıt işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususları içeren kılavuza erişmek için tıklayınız.

Ders kaydınızı gerçekleştirdikten sonra derslerinizi görüntülemek için öğrenme yönetim sisteme giriş kılavuzuna erişmek için tıklayınız.

Page 1 of 33