Notice: Undefined property: stdClass::$rating in /var/www/html/ankuzef/templates/lt_shop/html/com_content/category/blog_item.php on line 59

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Bahar Yarıyılı Final sınav sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınıza OBS üzerinden erişebilirsiniz.

Değerli Öğrencilerimiz,

Mezuniyet Törenimize ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur:

1. Mezuniyet Törenimiz, 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 11.00’da Ankara Üniversitesi Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi, Güneş Meydanı (Beşevler/ANKARA)’nda gerçekleştirilecektir.
  2. Öğrencilerimizin tören provası için 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 09.30’da Güneş Meydanı’nda olmaları gerekmektedir.
  3. Mezuniyet Törenine öğrencilerimiz aile bireylerinden en fazla 4 kişiyi davet edebilir.
  4. Cübbe ve kepler, 25 Haziran 2024 Salı gününden itibaren Fakültemizin Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi Piri Reis Meydanı’nda bulunan Binasından T.C. Kimlik Kartı karşılığında verilecektir.
  5. Tören bitiminden sonra cübbe ve kepler Fakülteye teslim edilirken T.C. Kimlik Kartı öğrencilerimize geri iade edilecektir.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Değerli öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı kayıt yenileme, ders seçimi ve ders ekleme/silme işlemlerini 12-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Kampüs Bilgi Yönetim Sistemi (OBS) https://obs.ankara.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle yapabilirsiniz.

• Tüm öğrencilerimizin ders kaydı/seçimi işlemi yaparken ders seçim sisteminde belirtilen katkı payı ve materyal ücretini yatırması gerekmektedir. Katkı payı ve materyal ücreti, ders seçme işleminden sonra öğrenci numarası ile Vakıfbank’tan yapılmaktadır.
  • OBS’yi kullanarak yaptığınız seçimlerin, ödeme işlemi sonrasında  Danışman tarafından onaylanması ile ders kaydınız kesinleşecektir.
  • Ders içerikleri, sınav tarihleri, sınav merkezi tercihi ile ilgili duyurular https://ankuzef.ankara.edu.tr ve https://oys.ankara.edu.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yarıyılda başarılar dileriz.

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz diplomalarını, Fakültemizin Ankara Üniversitesi Emniyet Mahallesi, Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi, Piri Reis Meydanı No:4/7, 06100, Yenimahalle, ANKARA adresindeki Öğrenci İşleri Birimi’ne şahsen başvuru yaparak alabilirler.

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavları 27-28 Nisan 2024; Final Sınavları ise 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara, Konya, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır ve Köln şehirlerinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Bütünleme Sınavı 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacaktır; Mezuniyete Üç Ders Sınavı ise 27 Temmuz 2024 tarihinde Ankara'da yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Please publish modules in offcanvas position.