Sınav Merkezi Tercihi Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

İLİTAM Lisans Tamamlama ve Ön Lisans (ADUZEP, BAS,BİPRO, HBYS, TOİ ve TDS) öğrencilerimiz için, yüz yüze oturumlar halinde 5 - 6 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak olan Güz Yarıyılı Yıl Sonu sınavları Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Şanlıurfa, Trabzon illerindeki merkezlerde ve Almanya-Köln' de (Sadece İLİTAM) yapılacaktır. Sınav Merkezi tercihinizi https://lisans.ankara.edu.tr adresinden 5 Aralık 2018 Çarşamba gününe kadar yapmanız gerekmektedir.

Önemli Not: Sınav merkezi tercihinde bulunmayan öğrencilerimizin sınav merkezi, sistem tarafından otomatik olarak "Ankara" olarak uygulanacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.