Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Programları Hakkında Önemli Duyuru

Sevgili Aday Öğrencimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren öğretim verecek olan tüm ön lisans ve lisans programlarımızda öğrenim, uzaktan öğretim yoluyla gerçekleştirilecektir.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Fakültemiz bünyesinde açıköğretim ve ikinci üniversite programları yer almayacaktır.

Uzaktan öğretim programları, tercihle başvuruda bulunulan programlar olup, sınavsız ikinci üniversite kapsamında yer almamaktadır.

Öğretim dili İngilizce ve Rusça olan programlarımızda Hazırlık Eğitimi uzaktan öğretim yoluyla gerçekleştirilecektir.

Programlara ilişkin öğrenim ücretleri ile ders materyal ücretleri yakında açıklanacaktır.

Programlara ilişkin ders içeriklerine bbs.ankara.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Ön Lisans, Lisans ve Lisansüstü Programlarının ara sınav, yarıyıl sonu sınavı, bütünleme sınavı ve mezun durumdaki öğrenciler için üç ders sınavı tarihleri ve merkezleri dönemsel olarak belirlenip duyurulacaktır.

Fakültemiz lisans ve ön lisans programlarına ilişkin diğer hususlar hakkındaki duyurularımızı web sitemizden takip edebilirsiniz.