Moodle Mobile Uygulama

Değerli eğitmenlerimiz ve öğrencilerimiz,  Öğrenme faaliyetlerinizde öğrenme yönetim sistemi olarak kullanmış olduğunuz açık kaynak kodlu Moodle yazılımının mobile uygulamasını, Android işletim sistemi için Google Play Store' den, IOS işletim sistemi için Apple Store' den "moodle mobile" anahtar kelimeleri ile aratarak mobile cihazınıza yükleyebilirsiniz. Böylece daha kolay bir şekilde öğrenme faaliyetlerinizi takip etme olanağı bulacaksınız.

Önemli Notlar:

"Mobile Moodle" yazılımı küresel uygulama toplulukları tarafından geliştirilmiştir ve geliştirilmeye devam edilmektedir. Derslerinizde kullanılan içeriklerin bazıları ve e-sınavlar için yazılım destek sağlamamaktadır. Bu durumda, öğrenme yönetim sisteminizin bağlı olduğu web adresine yönlendirileceksiniz. Mobile cihazınızdan Kullanıcı ve Şifrenizle giriş yaparak ilgili içeriği izleyebilirsiniz. Bunun dışında, canlı sanal sınıflara mobil cihazınızla katılmanız ya da sanal sınıf kayıtlarını izlemeniz için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyiniz.