Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
Sizlere esnek öğrenme fırsatları sunuyoruz.
Slider

Duyurular

Öğrenci İşleri

OBS'ye Giriş

Sınavlar Hakkında

İkinci Üniversite

ASYM Sayfası

 

 

ANKUZEF Öğrenme Yönetim Sistemleri

 

oys.ankara.edu.tr 
Açıköğretim ve Uzaktan
Eğitim Programları
esinav.ankara.edu.tr
Online Sınav Sistemi
online.ankara.edu.tr
Sertifika Programları

ekampus.ankara.edu.tr
Örgün Eğitim

 

 
Personel
Öğrenci Sayısı
Öğretmen Sayısı
Ders Sayısı

 

 

Bahar Yarıyılı - Dersler

Programdaki dersler zorunlu olup Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nun öğretim elemanları tarafından verilmektedir. Gerekli hallerde Ankara Üniversitesi'nin diğer fakülte ve yüksek okullarındaki öğretim elemanları da kimi derslerin yürütülmesinde görev almaktadır.


AKADEMİK KADRO (2012-2013 Bahar Yarıyılı)

Prof.Dr.İlhan KARAÇAL
Doç.Dr.Kadir GÜRDAL
Doç.Dr.Selda AYDIN
Öğr.Gör.Ali Turan BAYRAM
Öğr.Gör.Dr.Cumhur AKBULUT
Öğr.Gör.Azade Özlem ÇALIK
Öğr.Gör.Dr.İlker ÖZDEMİR

Öğr.Gör.İsmail KARAKUŞ
Öğr. Gör.Kadri UNAT
Öğr.Gör.Kamil SÖNMEZ
Öğr.Gör. Gül Seçil TAHMAZ
Öğr.Gör.Nihat DEMİRTAŞ
Öğr.Gör.Muammer KORKMAZ
Okt. Nimet ÇAVUŞ

 

Turizm ve Otel İşletmeciliği Uzaktan Ön Lisans Programı
1.Yıl 2.Yarıyıl (Bahar)
Ders Kodu Ders Adı Ders Statüsü Teorik Saati Uygulama Saati Ders Kredisi ECTS Kredisi
BTU104 Genel Muhasebe Z 3 0 3 6
BTU106 Turizm Pazarlaması Z 2 0 2 3
BTU108 Mutfak Hizmetleri Yönetimi Z 2 0 2 5
BTU110 Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri Z 2 0 2 4
BTU112 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Z 2 0 2 4
BTU114 Bilgisayar Uygulamaları Z 2 0 2 5
ATA106 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Z 2 0 2 1
TDİ102 Türk Dili II Z 2 0 2 1
Turizm ve Otel İşletmeciliği Uzaktan Ön Lisans Programı
2.Yıl 4.Yarıyıl (Bahar)
Ders Kodu Ders Adı Ders Statüsü Teorik Saati Uygulama Saati Ders Kredisi ECTS Kredisi
BTU202 Turizm İşletmelerinde Etik Z 2 2 4
BTU204 Kat Hizmetleri Yönetimi Z 3 3 3
BTU206 Ön Büro-Kat Hizmetleri Otomasyonu Z 3 3 3
BTU208 İkram ve Servis Teknikleri Z 2 2 4
BTU210 Turizm ve Çevre Z 3 3 4
BTU212 Konaklama İşletmelerinde Finansal Yönetim Z 2 2 3
BTU226 Kültürlerarası İletişim Z 2 2 3
BTU228 Kalite Yönetimi Z 2 2 3
BTU232 Dünya Mutfağı Z 2 2 3

 

Güz yarıyılı için tıklayınız.

0 (312) 600 0141

0 (312) 600 0133

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Çerez Politikası

Web sitemizde zorunlu çerezler ve kullanıcı deneyimini iyileştiren çerezler kullanılmaktadır.